Kom hjärtans fröjd!

En stor påse godis och ett paket färsk pasta är vad jag har införskaffat. Jag har upptäckt att jag har lätt för att förtränga att jag måste äta mellan måltiderna. Men jag planerade nu. Jag planerade att gå av bussen en hållplats för tidigt och på så vis fick jag tag i mat. Bra gjort av mig!

Somebody

I dont want to be tied
To anyones strings
Im carefully trying to steer clear of
Those things
But when Im asleep
I want somebody
Who will put their arms around me
And kiss me tenderly
Though things like this
Make me sick
In a case like this
Ill get away with it

Tischorna

Min kreativa ådra pulserade lite mer än vanligt här om dagen och jag bestämde mig för att trycka t-shirts. Här har ni det beundransvärda och avundsframkallande resultatet bitches:

image35

image36

image37

image38

Best. Album. Ever.

Jag tycker att alla borde skaffa sig Depeche Mode - Black Celebration. Den är nämligen så jävla bra att alla börjar grina av lycka och allt vatten förvandlas till skitfin rysk vodka när någon slår på den.
Bästa låtarna är Black celebration, A question of time och Stripped. Men man måste förstås lyssna på alla. Om öron kunde runka skulle Black Celebration vara ett vibrating love sheep, så att säga.

Såhär ser den ut (fast spegelvänd):
image34

peeengaaar

Jag offrade gårdagens Spinning Jenny för att tjäna pengar idag. Jag har packat tulpaner i 6 timmar och tjänat ungefär 500 kr, det känns bra. Jag behövde verkligen dom nu när vi snart ska köpa biljetter till indien. Det gick iallafall finfint att jobba men jag skulle inte tacka nej till ett jobb där jag slipper lyssna på rix FM hela tiden. P3 funkar iallafall ibland. Nu ska jag nog gå ner och titta på mamma och pappa när elsa har strech övningar med dem, det torde bli underhållande :P

Åh Nina

image33

Oh you pretty things

Jag känner inte för att vara seriös och skriva ett bra inlägg som folk kommenterar och säger är så himla braaa och känner igen sig i och hihi. Näe jag känner mer för att skriva blaj och titta argt på alla över ett sånt där jätteglas med öl. För jag är ganska arg av mig. Arg och lite dryg.
Jag har litegrann huvudvärk. Lagom mycket för att det ska kännas och riktigt mala. Som att någon kör med en mortel i mitt huvud. Försiktigt och smygande, så att jag inte ska märka när hjärnsubstansen geggas sönder till en obestämbar guaccamole. Men den lättar när jag skriver. Den gör ju det. Därför fortsätter jag med mitt malande. Jag tar över mortelns roll. Jag sitter i ditt, kära läsare, ditt huvud med en kryddmortel och geggar sönder dina hjärnceller. Snart är dina tankar inget mer än en smakrik avokadodipp. Du borde genast sluta läsa det här. Du borde plocka fram Brott och straff eller kanske Processen och göra något vettigt av ditt liv.
Gör något på riktigt. Sitt inte här och försök inte längre ignorera morteln som gör dina tankar till populistiskt, helt ofarligt crap.

Det blir fan ingen revolution om du bara ska sitta här och läsa lättsamma bloggar. Bah.

En bild

505404-21


För jag tycker vi är värd den

Sorry Manda

Jag obeserverade att Herr Solo tycker att det är endast hon som skriver. Mogen som jag är tänkter jag skylla ifrån mig. Jag har haft diverse tekniska problem med den här sidan, den halt enkelt hatar mig. Den låser sig, vägrar logga in och raderar mina inlägg. Inte snällt. Men ändå sitter jag här och för detta har jag att tacka min envisa natur.
För övrigt idag så har jag pluggat religion och tyvärr alldeles för lite av det. Har bara antecknat ner Judendommen hittills vilket innebär att jag har bara gjort en tredjedel aka 72 pages to go. Suck.
Tyvärr är jag så himla mycket bättre på att ta pauser än jag är på att intensivt plugga.

/M

Att skylla ifrån sig.

Men hallå, förut var det bara jag som skrev. Och jag jobbade hela dagen igår! Det ska jag för övrigt göra idag med. PUSS


Spice Girls

image32

Från vänster: Ginger Spice, Mel C, Baby Spice, Posh Spice, Mel B
Alltså: Fanny, Marielle, Amanda, Anna, Sara

Nu har alla koll. (Men observera att bilden är skitgammal).

Jag måste gnälla lite...

Seriöst, det är bara jag som skriver här idag! Dåligt. Vi skulle ju bli aktivast i världen juu!

Kvällen har jag spenderat med Tjenare Kungen, rödvin, depeche mode, tröjtryck och tecknande. Jag ritade av mamma så att hon började gråta. OBS! Det var rörda tårar och inget annat.
När jag var liten och arg på henne ritade jag henne som ett stort troll i gröna shorts. Det är möjligt att hon hade kunnat gråta av förolämpning av den, men eftersom hon råkade hitta den när vi var sams igen minns jag att hon bara garvade som tusan. Och satte upp den på sin anslagstavla.
Den hänger där än idag.

Angående Tjenare Kungen så var det en väldigt söt kille som spelade den söta killen. Och han snackade om smärtsamma processer. Det är något speciellt med prettokillar. Yum.

Angående att jag kanske skulle slänga upp bilder på tröjorna när dom blev klara så bidde det inget med det. Min kamera strejkar nämligen. Men tröjorna blev toksnygga och jag har på mig en av dem nu. Så fort kameran fungerar ska jag dela med mig av min kreativitet. Det var en smärtsam process.

Hejrå
/Amanda

Amanda sexbloggar - eller "Hur man bestiger en karl"

Fanny aka Ginger Spice har ju redan hunnit testa på att modeblogga, så det är väl upp till mig att sexblogga antar jag. Hoppas vi får mycket sökträffar nu. Haha. Sex, snusk, vibrating love sheep (OMG vilka pervon som kommer hitta hit!).

Nedan följer bildserien "Hur man bestiger en karl". Den borde vara tydlig nog. Den visar hur man bestiger en karl på bästa sätt.

image28
Som synes är det smartast att påbörja sin bestigning när karln i fråga inte är beredd.

image30
Försök få bra schvung i benen men passa så att ni inte sparkar karln i huvudet. Svimmar han åker ju du med i fallet!

image29
Ett tips: försök att ha så smidiga kläder som möjligt. Rörlighet är A och O.

image31
Lätt som en plätt!

You guys

Hörrni grabbar, vi måste ha en photosession så snart Posh kommer hem så att vi får okej visningsbilder. Det finns inga bilder på oss tillsammans längre. Suck. Vad hände med "sitta i soffan och ta fula kort tills vi grinar av skratt"-kvällarna?

Sagan om AMFSA är lång och omständig. Men jag lovar att berätta den någon gång. Det är nämligen en väldigt fin och vacker historia.

Jag var mycket arg och mycket ensam innan jag träffade övriga AMFSA-or. Nu är jag bara ganska arg och ensam, och bara ibland. Då och då, liksom.
Men Baby Spice before AMFSA är ingen rolig historia. Eller, jo. Det är en ganska kul story. Jag såg förbaskat rolig ut och var rent allmänt en väldigt löjlig typ. Jag hade för mycket smink och för lite självkänsla. Och hemskt mycket ilska inombords. Ja, ni hör ju själva. Suck.

Jag tar mig friheter.

Sitter och finular på bloggdesign. Jag tycker sånt är kul.
Funderar på om det är okej att slänga upp en helt ny utan att fråga först. Jag tänker "Klart det är okej, det går ju att återställa tråkiga orginaldesignen med ett klick".
Så här kommer den. Snart.

UPDATE:
Haha fan i helvete vad det här var krångligt då. Men snart så.. Snart snart. Haha, kass jag är..

För vi har tagit studenten, fy fan vad vi inte är speciellt bra eller först eller på något annat sätt utmärkande

Stundenten. Överskattad grej detdär. Skitdyrt och inget direkt att vara stolt över. Vafan, alla kan ta studenten nuförtiden. När dom som är gamla nu var unga var det toksvårt. Då var man jävligt bra om man lyckades. Nu är man bara precis som alla andra, fast blåst på en massa pengar för en ful busschaufförmössa som man bara tänker använda en gång.
Men jävlar vad roligt det kommer bli! Jag kommer ha tre liter champange i magen och tusen glada partykompisar att skrika lyriskt åt och sjunga skråligt med. Det kommer bli ett jäävligt roligt party.
Man borde bli helt till sig över fler grejer än studenten. Typ yees jag fick mitt första pensionskuvert FYFAAAAN VAD JA E BRAAA! Och tokparta över det. Eller WOAH! DOM VISAR SÄLLSKAPSRESAN TRE PÅ TV FYFAAAAAN VA DEN E BRA!
Vad jag vill säga är att man borde överskatta fler grejer. För tänk vad mycket fest det skulle bli!

Så hoppa ur ditt NK å ta din limosine, å kom hit så bjuder ja på billigt vin

Jag har prinsessan Madeleine på hjärnan. Låten alltså, inte kvinnan. Alla som har hört låten torde förstå vad jag menar när jag påstår att man inte kan nynna på den utan att känna sig smygpervers.
Ett utdrag:

Åh, prinsessan Madeleine är så oskyldigt ren, med jättelånga ben och fina bröst.

Och, jag menar, man låter ju onekligen lite pervo om man nynnar på den in public. Jag vill ju inte ens sätta på hennes majestät Madde, men låten fastnar faktiskt väldigt lätt.
Jag har kommit in en en Svensk Pop-period. Bästa låten är såklar 17 år och kär. Här får ni den:



Det känns faktiskt tragiskt att jag kan bli världsmästare i hockey men aldrig mera sjutton år och kär. Grina grina.
Nu ska jag ut och traska i det sköna vädret, så att jag blir smal och vacker (men aldrig mera sjutton år och kär).

En bildberättelse...

image22

Från planet. Posh erkänner nu att hon gillar att flyga, trots det omiljömedvetna i det..


image23

Den omtalade första måltiden på New Yorks flygplats. Den som blir frestad får gärna smaka, för jag vill inte ha mer...


image24

Alla som gillar en av världens bästa film, Juno, förstår storheten i denna bild!


image25

och alla som har hjärnceller över huvud taget förstår storheten i den här bilden; den omtalade systern OCH tre paket Ben & Jerry's för bara 9.99 dollar!! (nu vet ingen om jag pratar om systern eller glassen, men jag tänker vara mystisk och inte avslöka det..).

dags att sova kära vänner.

puss på er alla <3

Nostalgi på hög nivå!

När voxpop fanns, då älskade jag The Ark! Jag ryser av nostalgi när jag ser den här! <3

Har du fått loss skivan än amanda?

Eftersom min lilla bror har filmkväll här med sina klassskompisar (vad små ettor är! så liten var inte jag för två år sedan!) är jag förvisad till nedervåningen och i brist på roliga saker att hitta på tog jag fram min fiol. Jag äger nämligen en fiol sedan ett år tillbaka och kunde en gång i tiden spela också. För ett tag sedan råkade jag dock göra något väldigt konstigt. Jag tror att jag råkade höja den en tonart eller så och jag var inte riktigt säker på hur jag skulle åtgärda problemet. Jag provade iallafall. Jag lyckades fixa de tre första strängarna men när jag skulle skruva på den sista strängens skruv råkade den gå av............. så jag fick gladeligen leta fram låtar som inte behövde e-strängen. Sen lät det inte ens så bra som jag hade tänkt mig, men mamma apploderade snällt när jag tagit igenom mig en hel låt. jag kommer aldrig att bli nått geni på fiol och det sörjer jag oerhört!
s


Modebloggen!

505404-20

Jag önskar på något vis att jag levt 1938, bara för att se hur det egentligen var när dessa skor lanserades. De måste väl ha ansetts som stötande? Eller var man härdad efter tjugotalets korta kjolar? Personligen blir jag mer stött av Monkeyfurshoes än av knälånga kjolar. Men jag kan inte förneka att jag diggar Schiaparelli! Liksom hänga med Dali och fixa hattar som ser ut som vaginor! På 30-talet! Vad är 100 avgjutningar 2008 eller en miljon moonboots i fuskpäls 2004 mot det? Nej, jag är imponerad!

För att glädje är något fint.

505404-18

Och för att jag känner för att vara glad. Vackra saker gör mig glad!

.

505404-15

.

505404-14

.

505404-16

.

505404-19

Om någon känner att de vet hur man gör för att posta flera bilder i samma inlägg så är personen i fråga hjärligt välkommen att förklara!

Puss// Fanny

Oh My Gosh

Wooohaaa! Jag är framme. Sitter i världens minsta studentrum i Auburn utanför Seattle och är tämligen lycklig! Trots att jag har sovit i världens minsta rum, på något som kan tänkas vara världens minsta madrass, var det förmodligen den skönaste sömnen i mitt liv! Dessutom har jag träffat världens bästa syster, och vi har hunnit snacka skit och dricka te, precis som på den gamla goda tiden!
För tillfället har hon åkt för att hämta föräldrarna vi äger gemensamt på hotellet, och jag underhåller mig bäst jag kan med hennes fina dator så länge. Hennes dator, som har å, ä och ö.

Jag tror att resan hit tog lite över 27 timmar och ärligt talat var det ganska påfrestande. Flygresan mellan Stockholm och New York ägde rumm tillsammans med ett Cheerleaderlag som onekligen gjorde sitt bästa för att leva upp till alla fördomar åtminstone jag har om cheerleaders.. Det blev kollektiv panik när de fick reda på att de måste stänga av mobilen; hur skulle de komma ihåg att ta sina p-piller om de inte fick ha sina alarm?! Jag hoppas att det löste sig för stackarna, men det tror jag att det gjorde, för de la upp en ganska imponerande plan om vem som skulle påminna vem , planerat utifrån vilka tider alla tog sina piller!

Nu är my family tillbaka, och jag måste avsluta sessionen.

I'll keep in touch
Love ya'

Kör?

Är det bara jag som inte förstår vad det där körprogrammet går ut på? 

Markolio ska leda en kör, och tävla?

No time for the old in-out, love, I've just come to read the meter.

A clockwork orange är världens bästa film och alla borde se den.

Jag började fundera lite när jag läste Fannys inlägg här nedan om den där killen som tyckte att det var orättvist att tjejer var så bra på att tjäna pengar på bloggande.
Jag blir så irriterad på att varje gång nån tjej tar minsta lilla plats på något sätt, ja då är det löjligt och antagligen omoraliskt också.
Liksom, alla stora modebloggar som blivit skitstora och drar in en massa pengar till sina välpudrade skribenter, anklagas för att vara meningslösa, ytliga och rent av löjliga. Och visst, det kan man väl tycka. Personligen tycker jag att de flesta modebloggarna är astråkiga. MEN, att försöka få det till att alla som skriver och läser modebloggar bara är ytliga, meningslösa fjortisar, det är fan i mig bara ett sätt att återigen trycka ner de kvinnor/tjejer som lyckas ta lite plats.

Vad fan. Som att det inte finns en jävla massa annat meningslöst och ytligt som tar jättemycket plats. Men inte fan avfärdas allt det som skit. Uppenbarligen finns det många tjejer som vill skriva och läsa om mode. Och det ska alla andra skita i. Har blondinbella tio miljoner läsare är det för att tio miljoner läsare vill läsa hennes blogg, och det behöver ingen moralisera över. Det är bara illa dold rädsla för att tjejer ska börja fatta hur extremt värdefulla och bra dom är. Och att dom förtjänar lika mycket plats som alla andra.

HMPFH!

JA!

Idag har jag fotot, äntligen! Jag har väntat alldeles för länge och det var nästan motvilligt jag begav mig till studion idag. Men väl där och väl igång med arbetet så slår det mig att jag hade glömt bort hur otroligt kul det är. Mr R ställde frivilligt upp och jag är evigt tacksam. Många fina bilder blev det dock har jag ännu inte fört över dem till datorn, men de kanske dyker upp här senare och annars på bilddagboken. Jag måste även ta tillfället i akt att tacka Sara darling för den underbart generösa gesten att låna ut din kamera till mig! Puss! Jag är även tacksam mot Fanny som verkligen försökte! Du är söt! även om det är världens mest irriterande ordspråk så är det verkligen tanken som räknas...ibland.

Jag ska nu tacka för mig för denna gång innan detta inlägg förvandlas ännu mer till ett tacktal från Oscarsgalan.

Pusspuss!

/M


Japp, så kul var det!

Flickor, kan ingen som fattar hur man gör lägga upp Marielles logga? Jag provade men kan inte. Jag är trött på att bloggen är ful. De gamla är finare!

Och det var då jag insåg

att jag troligen kommer att hata högskoleprovet. 

Jag hörde något om att den konstiga bruden med munnen i den där dokusåpan, Olinda inte heller lyckades speciellt bra med sitt. 0.1 tror jag. Svensk media pratar om sådana saker och jag läser med glädje. Samma glädje som jag känner när jag ser att Paris Hilton har gropar i låren. Om det går dåligt är det alltså bara att hänga med Olinda, göra en dokusåpa, skrika lite i TV, fixa en läppförstoring och spela lite på mina tuttar. Jag tror att jag skulle vara bra på det. Jag tror att jag skulle digga att bo på värsta Hotellet i värsta värmen och ha som enda uppgift att vara het. Det vore roligt, dock är jag för blek för sådant, synd! Annars hade jag lätt satsat!

////////////////////////////////////////////////////////////////////

Det har slagit mig hur lat jag är. Jag blir liksom lite sur när google inte fyller i sökordet själv när jag skrivit första bokstaven. Det är moget!

säkringar? hhu?

Jag har just ägnat ca 2 timmar åt att utveckla min manliga sida samt mina kunskaper när det gäller elektronik. Jag lyckades rätt bra tills elektrikern kom och var snäppet manligare. Han konstaterade snabbt att nånting i elskåpet hade brunnit och behövde bytas ut. Jag suckade och gav upp med att byta de säkringar som jag dessutom hade pallrat mig iväg till köpis för att handla. Men nu är allt fixat och jag behöver inte tömma frysen, det känns bra! Mamma ville att jag skulle åka till Sandviken och prova en balklänning som hon hittat (blå, tvådelad nånting) men jag orkar inte, den kommer förmodligen ändå att vara ful. Jag gillar inte balklänningar alls.

Nånting som gör mig glad är iallafall att jag har sökt jobb på Coop och jag tror att jag gjorde ett bra intryck. Jag träffade en trevlig kvinna som ledde mig till den personalansvarige och så lämnade jag mitt cv och personliga brev, tackade och gick. Hon var på väg att riva upp brevet innan jag lämnat rummet men hejdade sig och väntade tills jag hade gått :D Känns bra!

Bara för att jag kanske inte orkar hitta på dagens köpnamn när jag inte tänker prata om dagens köp!

505404-13

Genus. Ni vet, det där man inte orkar ta itu med. Grymt rolig person (jag orkar inte länka, han finns i mest aktivalistan)  hade skrivit en insändare i Expressen angående att det finns för lite killar som bloggar. Min första reaktion är att bli arg. Jag menar, det är också fler flickor som sysslar med hästsport, dans, blir frisörer, är modeller, jobbar som sjuksköterskor, dagisfröknar, lågstadielärare och andra sådana typiska tjejgrejer. Sådant man lär sig att man ska göra, för att ta ett exempel fanns det aldrig någon press på mig att spela varken hockey eller fotboll från min fars sida. Visst åkte vi skridskor när jag var lite, men det var aldrig något tal om någon bollsport. Men min bror däremot! Han sattes hockeyskola redan som femåring! Med honom spelade man fotboll och sysslade med sådana fysiska aktiviteter. Leksakssvärd minns jag att han hade. Jag hade Barbiekläder, skor, en leksaksspis jag aldrig lekte med, någon vanlig docka jag aldrig heller lekte med, jag gillade mest barbiedockor, tvålar, sjalar och halsband. Dock är det ju inte som om min bror fick leka med halsbanden när han var hos farmor, på sin höjd tvålarna! 

I övrigt har våra föräldrar behandlat oss ganska lika, vi har olika starka sidor och de har låtit oss utveckla dem. Medan jag varit mer självständig och teoretisk har han varit den som kräks av nervositet när han ska på barnkalas men är otroligt fysisk. Det har gått bra och ingen av sidorna har varit högre värderad. Men det är väl ganska få som betvivlar att genus är rätt miljöbetingat. 

Som sagt blir jag först arg över insändare, trött på att han lägger märke till en liten detalj i samhället som är fel. Trött på att han tycker att killar också ska kunna tjäna pengar på att blogga om sin hobby. Trött på att han uppenbarligen inte fattat hur samhället egentligen ser ut. Trött på att nu tycker han att tjejerna tar för stor plats. Men fuck you! Förstår du hur mycket plats killar tar eller? Trött på det mesta faktiskt. 

Sedan blev jag lite glad, lite glad för att han faktiskt uppmärksammat något som är ojämnt fördelat. Jag hoppas på att han tänker lite till! Han verkar ju rätt smart egentligen! 

Hugzzzz Fanny



Puls

Har man en överpeppad puls om den går att höra i fingrarna?

Att vara duktig.

Något som alltid slår mig när jag har ett jobb är hur mycket tid det tar, 8 timmar är ca ingenting. Men de timmarna man ska sova innan, de timmarna det tar att åka dit, all matplanering och allt man avstår från! Allt sådant vill jag också ha lön för! 

Att jag nu, helt plötsligt ska stanna hemma i morgonkväll och inte hänga på Spinning Jenny vill jag har sjukt mycket pengar för! 
Att jag idag hade introduktion efter att bara ha sovit fyra timmar och att jag lät bli att dricka nästan någonting igår vill jag ha pengar för. Arbetssysslor i sig är en av mina starka sidor, jag är verkligen skitbra på att jobba!
Däremot är jag rätt ovillig att sälja min tid. Duktigjaget säger dock att det är värt det, att det är värt att offra imorgonkväll för att kunna spara pengar i höst. Att det är värt att sälja iväg mitt liv för aldrig behöva kalla mig arbetslös och för att bli attraktiv på en framtida arbetsmarknad. 

Jag hoppas verkligen att framtidsjaget tackar mig och inte säger att "du det där hade varit ditt livs roligaste kväll!" Fan!

Hej alla spexare

Dagens projekt: Trycka t-shirts.

Jag fick världens bästa t-shirtidé här om dagen. En bild på världens bästa Sylvester Stallone och texten "Sylvester is my homeboy". När jag berättade för min grymma mamma kontrade hon med "Sylvester is my toyboy".
Kärlek till den kvinnan!
Ikväll kommer Sarababy hit och hänger med mig. Vi ska kolla på a clockwork orange, baka kladdkaka och spela The Sims tror jag. Kanske mysigaste kvällen någonsin. Hade det bara varit en annan film så hade det varit typiskt mellanstadiehäng. Och vi vet ju alla att mellanstadiet var världens bästa stadie. Man var ganska stor och cool, men behövde typ inte ta något ansvar. Dessutom läste jag KP och hade världens grymmaste ämnesomsättning.
 Seriöst, jag hade ben som en anorektisk kalv fast jag käkade godis till frukost lunch och middag. I'd trade all of my tomorrows for one single yesterday, liksom.

Anyway, nu ska jag fixa snygga tryck och kladda på tischor. Bilder kommer senare (om det blir bra)...
PUSS
från Baby Spice.

Fellow Americans!

I'm in New York, and that's why I'll have to write in this very odd language... eller okej, det maste jag inte alls, men ni far sta ut med att det inte finns nagra prickar att satta over vissa bokstaver, sa som vi ar vana med i good old Sweden. I vilket fall som helts ar jag ganska trott och sur, och nastan doende av tristessen som uppstar nar man maste vanta pa ett speciellt stalle.. Det ar over tre timmar tills planet till Seattle lyfter och vi ar fast vid Gate 88 pa Newark airport.

Det ar ocksa en ganska bitter Posh som meddelar att hon vid mathandlande missade att det fanns sushi och istallet at nagon acklig wrap med alldeles for mycket Pickles. Herregud, jag gillar ju inte Pickles..

Men jag lever och mar trots allt, jag ar ju after all i NYC!

karlek till alla
Posh


<3

Alltså, alltså. Emmabodafestivalen har ett band släpp idag. Tänkte bara uppmärksamma alla på att hoffmaestro och whitest boy alive är de släppta banden. Jag nästan gråter av lycka! 



WHOOA!

Jag vill ha sommar nu! jag hittade gamla bilder från i sommras och kom på hur fruktansvärt härligt det är med sommar! solbränna, solblekt hår, fräknar, inte femton koftor på sig och hela dagar fulla med sooool! Jag längtar!
S

image12


Teknologin är inte min vän

Jag har lagt märke till att till och med jag, en av de fem underbara flickor som äger denna blogg, har svårt att hålla koll på vem det är som skriver inläggen. Därför föreslår jag att vi i fortsättningen skriver våra namn längst ner :)

Hur som helst tänkte jag börja mitt allra första inlägg med att berätta vem jag är. Som ordspråket berättar har kärt barn många namn vilket gäller i mitt fall. Jag går efter Mel C, Anakin Skywalker, Darth Vader (naturligtvis), Zoolander, mjäll, marre och såklart namnet som pryder mitt födelsebevis, Marielle. Jag går iskolan, tyvärr inte länge till vilket är ytterst sorgligt. Attbro på skolan så skulle jag dit idag, för att fota, men världen jobbar emot mig. Eftersom jag ännu inte äger en egen digitalkamera så är mina vänner ytterst hyggliga och låter mig låna deras. Dock är det såklart inte så lätt att låna ut saker när man inte har dem hemma, Föräldrar är luriga ibland. Japp, Ledsen att jag är så osammanhängande men själva grejen var att Fannys (det var hennes kamera jag skulle låna) pappa hade lurigt nog tagit med sig kameran till sundsvall och det är svårt att låna den därifrån. Ursäkten godtages dock.

Jag skulle sedan låna Saras kamera men den hade inget batteri. Suck. Sedan när jag skulle in här på blogg.se och beklaga mig så fungerar inte sidan. SUCK!

Teknologin hatar mig!

/Marielle


Och det var då jag insåg

hur Blondinbella egentligen fått den sjuka mängd läsare hon har. 

Sedan vi startade den här bloggen, dvs. två dagar sedan, har jag klickat runt lite på blogg.se. Kollat vad som är coolt, vad alla skriver om. Till min stora förvåning upptäckte jag att det mesta, bland de aktiva bloggarna, handlar om ungefär samma saker som Blondinbella skriver om. Men från ett liv som är lite närmre ens eget. Inga mediaberättelser och inga 10 000 i månaden, då blir lätt dagens shopping lite torftig. Dessutom tycks Blondinbella vara lite bättre på att skriva än medelbloggaren. Well, good for her! 

Nu tänker jag läsa saker under huden.

Svanen

Jag var med om en jätte konstig grej igår. Jag var vid havet och stod på en sten. Solen sken och det blåste, väldigt fint alltihopa. Så vänder jag mig om och två svanar kommer flygande mot mig, nära. Hela situationen var väldigt annorlunda men hur cool som hellst! Hittade också studentklängen igår, nu slipper jag bry mig om det :D

                                                      image11

Stjärnglans och änglar

Mel B, när jag var lite viste jag inte ens vad Mel stod för men jag ämnar ta igen alla missade år av spice girls hysteria :P
Turid, lyssna på henne om ni får chansen! Jag hittade hennes musik i filmen Tillsammans som ni också borde se om ni inte redan har gjort det. Pappa tyckte att den var tragisk när han såg den, jag gillar den! Särskillt när manskvinnan åker ut.
Hatten åker snart men hon har lovat oss finfina presenter så jag är lycklig iallafall!
SAra


Saken är biff, ge mig en biff!

Jag smsade precis Baby med en förfrågan om att föra ett samtal i bloggen. Hon har inte svarat än, trots att jag avslutade med "Saken är biff, ge mig en biff!" 

Baby minns du när vi skapade uttrycket? Jag minns inte alls när det var men jag antar att det var ungefär samtidigt som vi skrev kedjebrev. Det låter liksom rimligt. 

What makes a man a man?

HAHA! Man kan söka jobb som "Mannen i den gula hatten". Jag vet inte riktigt vad det innebär, men jag känner att det är något för mig. Annons här, för den som är intresserad.
image10
Jag och Mel C är jävligt lika, slog det mig nyss. Hon hängde kvar en stund efter att de andra åkt hem och det visade sig att vi stör oss på samma saker, är rädda för samma saker och älskar samma saker.

Dessutom tror jag att vi var överrens om att Pete Townsend är snyggast i The Who. Fan, alltså, jag känner att jag önskar att jag varit 18 förr i tiden också. Förr i tiden när den grymmaste Pete hette Townsend och inte Doherty. Då skulle jag ha varit världens hardcoregroupie. Fatta många bra typer det fanns att ligga med back in the days!

Avslutar med ett Svensk Popcitat

Jag hatar sex
Om jag själv inte får va med.

/Baby

"Min potatis, DEN FLÖG!"* Del två

Bror: Äter du bara potatis? Är det gott?
Jag: Tja, det är ju middag!
Bror: Är det där din middag?
Jag: Jaa!
Bror: Du äter inte så bra mat du eller!
Jag: Jo.
Bror: Är det där bra mat det eller?
Jag: Jag kanske inte äter bra mat varje dag.
Bror: Nähä, fast Bida** kanske inte heller är så bra...
Jag: Nej, det är faktiskt skitdåligt. 

Detta är dagens första samtal med bror. Han är femton år och spelar hockey. 

*Josefin säger så i glappet när hon äter middag och pratar i telefonen med Ella.
** Bida är en kiosk från vilken bror konsumerar hälften av sitt matintag. 

"Min potatis, DEN FLÖG!"

505404-9

På bussresan hem från Baby tillsammans med Mel C och min favvo GF Anna pratade vi om potatis. När jag var liten fick jag kväljningar av potatis. Jag är inte säker på varför, men jag sa också att messmör av surt så jag tror att mina smaklökar var lite märkliga. Grejen är bara att jag fortfarande inte gillar potatis, eller inte vanlig kokad potatis. Den smakar inte riktigt så som mat ska smaka. 

Positivt med den måste ändå vara att den kan användas som bantningsmetod. Om kokt potatis är vad jag ska äta brukar det kanske bli en halv, om den som lagar maten jag gör något annat äter jag kanske två och en halv. Nu gör jag friterade bollar av potatismos. Det är en av mina favvotyper av potatis. 

Frk.Hatt sa idag att Ginger var tjockast, därför har jag lätt rätt att posta det första inlägget om mat!

Tappat Hatten!

Posh Spice har lämnat oss. I alla fall för två veckor. Ångest ångest är vår arvedel. Mm.

Nu ska jag och Mel B lyssna på The Who.

Underskattat

image8

Här följer en lista på sånt som börjar på S och är underskattat:
  1. Synthfrisyr - det är så jävla snyggt, varför har inte alla synthfrisyr?
  2. Sylvester Stallone
  3. Sylvester Stallones filmer
  4. Sylvester Stallones målbrottsljud när han gråter i sina filmer
  5. Snabbkaffepulver - vad man än blandar ner det i smakar kaffe!
  6. Spice Girls
  7. Solen - alla skulle vara döda utan den
Tänk på det.

Sommar sommar sommar, det är kul att vara bög

Jag har precis testat min gaydar. Jag gjorde ett vem-är-gay?-test och scorade 80% ! Fördomsfull som jag är upptäckte jag efter en stunds klickande att jag klickade "gay" på de sötaste killarna.
Roligast är att det uppenbarligen funkade.

Testa själv då om du är så jävla fördomsfri.

Modebloggen!

505404-7

Att jag själv ser mig som ett geni är väl inte helt oväntat kanske. Jag menar, det är ju jag som ska ha dem på mig. Men så råkar det också vara så att för mig själv är jag världens viktigaste människa (givetvis efter AMSA), men här är resultatet av plastsmältandet. Det närmsta jag kommit att modeblogga någonsin. Mycket nöje!

Nakenchock i melodifestivalen!*

Och för det älskar vi dig! Jag kan hjälpa att packa! Du har hjälpt mig förut! 

Jag funderar på att dammsuga sängen. För några dagar sedan tittade jag nämligen på rent hus och sedan dess har jag haft en aning svårt för det faktum att det faktiskt luktar damm i mitt rum. Jag vet bara inte riktigt om jag vågar ta bort den där frottégrejen som täcker själva madrassen, jag menar, tänk om någon bor där! Precis som det gjorde i rent hus! Jag skulle spy och dö på samma gång. Jag tror dock inte att det är riktigt så illa, det var max två månader sedan jag tog bort det där överdraget förra gången och det borde ju finnas någon hejd på hur snabbt icke existerande djur kan föröka sig! 

Jag tänker för övrigt leka modeblogg senare idag. Modebloggar är poppis har jag hört! Så fort jag hittar mitt vanliga objektiv ska jag fota de finfina halsbanden jag tillverkade igår och visa dem för alla alla. 

Modebloggfrågan är annars någonting vi får ta ställning till. Jag har alltid varit contra alla modebloggar utom moderniteter och facehunter.  Jag har dock fått känslan av att modebloggar är det som slår hårdast i bloggvärlden. Huruvida vi ska ägna oss åt plan eller marknadsbloggande kan därför ha en omröstning om!

Love ya! // Fanny


*Bara ett test för att se vilka rubriker som drar till sig flest läsare. Ta det lugnt melodifestivalen är ju slut. Fel låt vann men så har det varit alla år utom förra. 


It's true

Det är sant det ni hört! Jag, Posh, har om mindre är 24 timmar lämnat detta vinterlandskap för en kort soloturné i landet där allt är lite större, lite mer omiljövänligt och, förhoppningsvis, lite roligare!
Stressen börjar dock komma krypande, eftersom det är ett faktum att jag är lika långt ifrån färdigpackad som det är mellan Mexicos och Kanadas gräns, och dessutom har jag gjort planer för hela eftermiddagen/kvällen...
Därför sitter jag nu och kastar tysta förbannelser över min egen packningsineffektivitet och skäller lite på mig själv för att jag inte gör vad som måste göras.
Det är den lilla internetdjävulen börjar tala till mig. Han säger att "vad gör det väl om du kommer till USA utan så mycket kläder, HERREGUD är det någonstans det finns kläder så är det väl där. Och det är faktiskt viktigt att prioritera i livet, och vad är viktigare än världens bästa blogg?!"

Jag bestämde mig för att lyssna på honom,och jag var inte särskillt svårövertalad.

Posh

Bow wow wow!

Okej, nu är jag här! Posh har anlänt, och det med en kraft och stjärnglans ingen trodde var möjlig! Varför jag är Posh har jag fortfarande inte listat ut, men jag antar att man helt enkelt inte kan styra över vem man föds till...

I vilket fall som helst är den här bloggen förmodligen det största som hänt internetflugan sedan, ja, sedan alltid helt enkelt. Anledningen till det är att den inte bara är skriven av de fem fantastiska flickorna i AMFSA, inte bara av Spice Girls, världens största tjejband genom tiderna, utan också THE pojkband.
Damer och herrar, pojkar och flickor, fåglar och fiskar, låt mig presentera... BACKSTEET BOYS!

image3

peace/
Hatt

Posh lämnar landet!


Hur nyttigt det egentligen är att ha choklad bredvid sängen när man vaknar har jag ingen aning om. Jag har nämligen alltid föredragit att äta den innan frukost framför på kvällen. 

I kväll är tanken att vi ska ta farväl av en av oss. Av någon anledning värderar hon nämligen sin familj otroligt högt och har valt att åka med dem till Seattle för att hälsa på sin syster som pluggar där. Som om det inte vore nog att få lämna landet till förmån för något nytt tänker hon inte stanna i Seattle. Hon tänker ta sig vidare till NY för att shoppa och titta på sevärdheter vad jag kan förstå. Dessutom sägs det att hon ska se Bruce. 

Men vi andra unnar henne detta, vi är inte ett uns avundsjuka och ännu mindre är vi bittra över att inte få träffa henne på två veckor. Ska se om man kan få henne att blogga innan hon åker, annars får hon göra det på plats! Hennes syster har en likadan macbook som jag har så det borde inte vara några som helst problem!

Ha det fint! Puss
505404-2

Jag fattar verkligen inte blogg.se

505404-6

Hahaha, ni måste kolla!



Jag ska sova nu. Men först ska jag titta på den här tio gånger till.
Boink <3

Introducing: Baby Spice

Fanny, vackra förtjusande tossa. Du blir inte ensam om att blogga ikväll. Men du har ju faktiskt störst bröst. Så du är Ginger Spice. Alltid något!

Jag känner fruktansvärd prestationsångest just nu. Känns dumt att fucka upp sitt första inlägg på vad som kommer att bli tidernas största och mest hyllade blogg. Eller, förresten vadå blogg? Världsrevolution, skulle jag snarare kalla det. Ni förstår, jag känner mig en smula oinspirerad just nu. Därför tar jag till ett sånt där billigt trix och skriver om tuttar. Jag har ju faktiskt redan börjat så smått. Alla vill läsa om boobs!

Så här kommer en dikt som jag har skrivit helt själv:

Några är stora, några är små,
och det finns några med socker på.

Peace.

plast<3plast

Det går alldeles utmärkt att smälta ihop två plastpåsar med strykjärn. Problemet ligger i att få dem att fästa i papperet. Jag kände att min ide var revolutionerande, att plasta in saker utan att betala massor av pengar för produkterna. Jag tycks dock ha misstagit mig. Frågan är dock om jag inte ska ta på försöka mig på att skapa något i plast istället. Det kanske fungerar? 

// Fanny, det har ju ännu inte framgått vilka vi är. I kväll ser det ut som om jag är den enda som är pepp på idén. Men jag gissar på att vi får se mer av de andra lite senare. Då kanske vi till och med presenterar oss! Att veta vem som är vem i Spice Girls kan ju vara intressant! 

Egenintresse

Då blogg.se visade sig fungera ännu bättre än någon blogspotanvändare någonsin kunnat förespå tänker jag passa på att ägna mig åt reklam! Ingen smygreklam utan vanlig hederlig reklam vilken alla är medvetna om att den är just reklam.

 www.sublimera.blogspot.com.

Den länken bör alla gå in på och läsa vad som står, det är ett projektarbete men ett otroligt flashigt sådant! Bor du i Gävle har du inte något annat att välja på än att infinna dig den kvällen. Det kommer att vara gratis och skitbra! Vi jobbar nämligen med begåvningar!


Blogg.se efterfrågar alltså rubriker?

I kväll i tvåan kommer två av oss att synas vad jag kan förstå. Regionala nyheter, något om en filmfestival i Göteborg.
En del sysslar ju med kreativa saker i skolan och lyckas dessutom rätt bra med det! 
Men tv hörni! Vi är uppenbarligen redan superkända! 

Spice Girls nya blogg!

505404-1

Det är uppenbart vem av oss som är vem. Hade vi gått i lågstadiet hade vi varit Spice Girls varje gång det var dags för småstjärnorna på roliga timmen! Vi hängde inte då, vi hänger nu! Det må vara ont om småstjärnor men nostalgiskivor spelas flitigt på alla de fester som inte påminner det minsta om mellanstadiet. 

Allt vi är intresserade av är att se hur många läsare vi egentligen kan få, flera av oss har redan andra bloggar. Flera av oss har ett liv utanför internet. Men alla gillar vi att prova saker! 

Ha det fint!
Puss



RSS 2.0