Jag vill inte se er jävla propaganda vart jag än går!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH! Jag har varit med om en skit konstig upplevelse idag!
Jag var på väg hem och gick på en gångbana inte så långt från där jag bor. Så ser jag sådana där fula klistermärken med nationalsocialistisk fronts äckliga propaganda på, och de sitter på varenda jävla lyktstolpe! Min fickkniv kom väl till pass och tillsammans gjorde vi stora skador på dessa lappar. Ingen text eller bild skulle finnas kvar när jag hade gått, tänkte jag. När jag har hållt på en stund märker jag hur en man ,som jag mötte innan jag upptäckte lapparna, springer mot mig och ropar. När han är ungefär 100 meter ifrån mig hör jag att han ropar "jag vill ha en sån där lapp! Kan du ge mig en?"
 WHAT?! jag skriker förnärmat tillbaka att jag tar ner dom. Han är oförstående och jag förtydligar och säger att det är skitpropaganda som inte ska sitta uppe. Då fattar han och skriker lite ursäktande "ojdå, ja då var det ju lite fel. Jag hade tänkt gå in på hemsidan." Jag svarar att det tycker jag att han ska låta bli att göra. Barsk var jag! Han skämdes nog och det tycker jag att han ska göra.
Det skrämmer oerhört mig att någon är beredd att springa ikapp en människa, långt dessutom, för att få en lapp med reklam för nationalsocialistisk front och jag är så glad att han fick skämmas och förstå att det faktiskt finns folk som inte delar hans åsikter, hur smygiga de än var. För det kändes vekligen som om han var en liten smygnasse som såg sin möjlighet att hitta någon likasinnad i tron på att jag satte upp dom där lapparna...
Jag blev så arg och ledsen och chockad. AAAAAAAAAAAAAAHHHHH!! Jag vill skrika!!!!
s

Kommentarer
Postat av: amanda

bra att du tog ner dem! tycker så synd om alla äckliga jävla smygrasister som inte har något bättre för sig än att vara fula och hatiska.

2008-04-02 @ 18:02:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0